Ardei umplutin (2)


Reteta de la Camelia Bizadea 


1/2 kg carne tocata mixta (porc si vita)
5 ardei grasi ,frumosi :D
1 ceasca orez
2 cepe potrivite tocate marunt
1 legatura mica de patrunjel
sare ,piper ,1 lingurita delikat

1 ou
Spalam ardeii , ii curatam pe interior cu ajutorul unei lingurite .
Carnea tocata se amesteca cu ceapa tocata ,orezul spalat si scurs ,
cu sarea ,piperul , oul ,patrunjelul tocat si delikatul .
Umplem ardeii si punem capacelul .

Ii fierbem in apa cu putina sare ,35-40 min ,la foc potrivit .
Dupa 30 minute de fiert se poate adauga o cana de sos de rosii
amestecata cu o lingura de faina .
Se mai lasa 10 min la fiert ,se potriveste de sare si piper
si se servesc calzi cu sau fara smantana .

Deliciosi !!

Mai multe retete delicioase de la Camelia gasiti pe blogul ei Deliciile Cameliei


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu