Tocanita de vita


Reteta de la Alina Vicu
Ingrediente:
800 g muschi de vita (manzat)
1 conserva de rosii cuburi
350 ml apa calda
4 cepe potrivite
2 lg ulei de floarea soarelui presat la rece
1 foaie de dafin
½ lgt boia dulce
½ lgt piper
½ lgt sare

Cum procedezi:
1. Curata si toaca ceapa marunt.
2. Taie muschiul in cuburi.
3. Pune uleiul la incins intr-o cratita, pune carnea, boiaua, dafinul, sarea si piperul si lasa 5 minute sa se rumeneasca apoi adauga ceapa si mai lasa 5 minute pe foc.
4. Adauga apoi apa si rosiile din conserva, pune un capac pe vas si fierbe la foc mic timp de 50 minute.

Pofta buna!
Mai multe retete de la Alina gasiti pe blogul ei Bucatareala la plesneala

Un comentariu:

  1. Muschiul de vita poate fi lejer inlocuit cu-n antricot de vita, mult mai ieftin pt. buzunarele romanasilor.

    RăspundețiȘtergere