Reteta de la Dana Szocs
Am folosit:
200 gr miere
2 oua
8 galbenusuri
100 gr ciocolata neagra
1 lingura cu varf de cacao
500 ml frisca pentru smantana
10 capsuni
Ouale,galbenusurile si mierea le-am pus intr-un vas metalic,le-am amestecat pana cand s-au omogenizat bine si apoi le-am pus la abur si am amestecat continuu pana cand am obtinut o crema care mai apoi s-a ingrosat si a inceput sa faca bule,aproximativ 10-15 min.
Dupa ce am luat crema de pe foc am adaugat in ea ciocolata rupta bucati si cacao si am amestecat pana cand ciocolata s-a topit.
Am taiat capsunile cubulete si le-am adaugat si pe ele.Frisca am batut-o bine si apoi am amestecat-o cu crema de ciocolata,am omogenizat compozitia si am pus-o in 2 cutii de plastic cu capac si le-am dat la congelator,aproximativ 5 ore pana cand a inghetat.
Am servit apoi semifredo cu bucatele de capsuni proaspete.
Pofta mare!
Mai multe retete delicioase de la Dana gasiti pe blogul ei Papabundetot
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu