Porc Tailandez Cu Mangetout si Caju


Reteta de la Anamaria Cook
- 50 g ulei pentru prajit
- 400 g muschi de porc
- o ceapa mica
- 2-3 fire de ceapa verde
- 200 g mangetout
- 1 chilly rosu
- 75 g caju nesarat
- zeama de la doua lime
- 50 ml sos de soia
- 1 lingura sos de peste
- 1 lingura zahar brun
- piper

Taiati muschiul de porc in fasii subtiri.
Amestecati sosul de soia, zagarul brun sosul de peste si zeama de lime, apoi turnati peste fasiile de porc si amestecati pana porcul este complet acoperit in sosul obtinut.
Lasati porcul la marinat pentru 30 de minute apoi prajiti in cei 50 ml de ulei pentru 3-4 minute apoi adaugati mangetout-ul, caju-ul, ceapa si chili-ul tocata marunt si caliti pentru inca 2-3 minute.
Potriviti de sare si piper. Serviti imediat.
POFTA BUNA!!!

Mai multe retete de la Anamaria gasiti pe blogul ei Gatiti cu spor 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu