Reteta de la Roxana Ciobanu
200 gr ravioli cu branza
200 gr ton in suc propriu
2-3 linguri boabe de porumb
1/2 ardei kapia
100 gr masline fara samburi
5-6 rosii cherry
cateva boabe de piper
sare
2 linguri ulei de masline
1 lingura zeama de lamaie
patrunjel verde
Mod de preparare:
Intr-o oala punem apa la fiert cu un praf de sare.
Cand clocoteste punem ravioli, le lasam sa fiarba cat este necesar, apoi le scurgem de apa, adaugam uleiul de masline si le lasam sa se racoreasca.
Maslinele le taiem rondele, iar ardeiul kapia il curatam de seminte si il taiem bucati potrivite.
Peste paste punem boabele de porumb, rondelele de masline, ardeiul kapia.
Desfacem cutia de ton, scurgem sucul si adaugam bucatele peste salata.
Presaram un praf de sare, boabele de piper, zeama de lamaie si amestecam totul.
Deasupra punem rosii cherry taiete in sferturi si presaram patrunjel verde tocat.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu