Paste Philadelphia


Reteta de la  Andreea Mohorea

Ingrediente:

300 gr paste scurte
160 gr branza Philadelphia
160 gr pancetta ( sau kaizer )
ulei masline
2-3 linguri cu lapte
sare
Mod de preparare:

Punem apa la fiert.Cand fierbe adaugam sare ,apoi pastele si le fierbem circa 10 minute ( depinde de timpul indicat pe amablaj-dupa tipul de pasta folosit) .
Separat , intr-o tigaie punem putin ulei de masline si adaugam pancetta .Lasam la foc iute pana ce se rumeneste .
Adaugam branza si amestecam usor cu o lingura de lemn..Diluam cu lapte pana obtinem consistenta dorita si adaugam sare dupa gust .
Cand pastele au fiert,le scurgem de apa si le amestecam cu sosul de branza.
Se servesc fierbinti.

Mai multe retete delicioase de la Andreea, gasiti pe blogul ei Retete ABC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu