Salata calda cu linte


Reteta de la Camelia Bizadea 

Ingrediente
linte uscata – doua cani
2 rosii sau 6-7 rosii cherry
3 linguri ulei de masline
3-4 fire ceapa verde
2 catei usturoi
3 linguri otet balsamic
patrunjel verde, proaspat tocat (eu am folosit hazmatuchi)
cateva felii de bacon
Mod de preparare
Se pune lintea la umflat ,in apa , cu o noapte inainte de a fi pregatita .
A doua zi ,se scurge lintea foarte bine de apa , apoi se pune la fiert
in apa cu sare .Se lasa la fiert doar 10-15 min , cu grija ,sa nu se sfarame.
O scurgem bine de apa in care a fiert.
Calim pe ambele parti ,intr-o tigaie fara ulei ,feliile de bacon.
Le scoatem pe o farfurie ,apoi adaugam in aceiasi tigaie uleiul in care calim
usturoiul si ceapa verde .Adaugam lintea si rosiile taiate .Potrivim de sare si piper
si mai lasam 5 minute pe foc.Dam la o parte ,apoi adaugam inca o lingura de ulei
de masline ,otetul balsamic si verdeata rupta in maini .

Pofta buna !
Mai multe retete delicioase de la Camelia gasiti pe blogul ei Deliciile Cameliei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu