Piept de pui cu garnitura de rosii si struguri


Reteta de la Janet Frunza

Este un preparat pe cit de simplu,pe atit de gustos !Din ingredientele de mai jos ,am pregatit 2 portii.

Ingrediente:

-un piept de pui
-2 rosii medii
-200 gr boabe de struguri albi
-2 linguri de pesmet
-1 lingura de pasta de tomate
-o lingurita de miere
-100 ml ulei
-sare,piper
-2-3 foi de placinta(subtiri foile)

Mod de lucru;

Mai intii de toate vom pregati cosuletul in care vom servi garnitura .
Ne alegem un bol de care marime dorim ,decupam foile de placinta
dupa marimea bolului.Astfel patratul ,obtinut din decuparea foilor,il punem in bol
si il dam la cuptorul incins cam 5-6 min.Cind s-a rumenit un pic,este gata.
Intr-o tava ,mai micuta ,punem uleiul,rosiile taiate felii,boabele de struguri,un pic de sare si piper.
Intr-un bol,punem pasta de tomate ,mierea si pesmetul.Amestecam si pentru ca sa-l mai diluam ,adaugam un picut de apa.
Tot acest continut ,il turnam peste rosiile si boabele de struguri si punem tava la cuptorul incins,pina aproape se stafidesc rosiile si strugurii.
Cind garnitura noastra este aproape gata,pregatim pieptul de pui ,pe care il frigem pe gratarul incins .
Prezentare:
Pe o farfurie,punem cosuletul din foaie de placinta si in el rosiile cu boabe de struguri iar alaturi pieptul de pui fript pe gratar.
Eu am pus sub pieptul de pui ,un pat de cartofi prajiti ,taiati ,bastonase foarte subtiri.


Mai multe retete delicioase si foto pas cu pas de la Janet, gasiti pe blogul ei In bucatarie la Janet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu