Brownie Cheesecake cu struguri


Reteta de la Alina Vicu

Ingrediente
Blat:
4 oua
1/2 cana zahar
1 si 1/2 cana faina
1 si 1/2 lgt praf de copt
2 lgt cacao neagra
1 lgt esenta de rom

Crema de branza:
350 g branza proaspata
2 lg zahar
2 si 1/2 lg faina
1/2 banana coapta
2 oua
1 varf lgt scortisoara pudra

Mod de preparare:
Pentru blat, mixati ouale cu zaharul (stiti voi, pana cand se dizolva zaharul). Cerneti faina amestecata cu praful de copt, cacaoa, puneti si esenta de rom si mixati zdravan.
Puneti compozitia intr-o tava (20x31 cm) tapetata cu hartie de copt si introduceti in cuptorul preincalzit 10 min la 220°C.
Cat e blatul in cuptor, va puteti ocupa de branzica. Puneti branza, zaharul, banana si ouale intr-un vas si le pasati. Adaugati faina si scortisoara si mixati pana la incorporare. E o crema (nu prea se poate numi ea crema, dar in fine ;) nepretentioasa pe care o vom gati. Mai intai scoateti tava cu blatul negru din cuptor, puneti branza peste blatul negru si intindeti-o, apoi bagati tava din nou in cuptor pentru 30 min la 190°C. Dupa ce o scoateti din cuptor, cand este inca fierbinte, infingeti bobite de struguri din loc in loc si dupa ce se mai raceste o puteti pudra cu scortisoara sau cu zahar.
Pofta buna!
Mai multe retete de la Alina gasiti pe blogul ei Bucatareala la plesneala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu