Pagini

Tocanita de pipote cu ciuperci


Reteta de la Angela Lapadat


Ingrediente:

- 300 gr pipote
- 250 g ciuperci (preferabil proaspete)
- 1 ceapa mai mare
- 2-3 linguri pasta de rosii
- 1 lingurita pasta ardei iute
- sare, piper 
- patrunjel tocat 

Curatam si tocam marunt ceapa, la fel procedam si cu ciupercile. Punem ceapa la calit in putin ulei, adaugam pipotele spalate si apa cat se le acopere putin. Condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba pana sunt aproape gata, moment in care adaugam ciupercile, pasta de rosii, de ardei iute si lasam sa mai fiarba la foc mediu pana sunt fierte atat pipotele cat si ciupercile. La final presaram patrunjel tocat. 
Poate fi servita cu diverse garnituri: galuste de faina, paste, orez, mamaliguta, etc.

Pofta Buna!



Mai multe retete delicioase de la Angela gasiti pe blogul Delicious Flavours

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu