Muschi de porc in sos la cuptor


Reteta de la Dana Cristea  

Foarte bun si usor de facut.

Ingrediente:

o bucata muschi de porc de cca 1 kg
4 linguri tocana de legume/ bulion de casa/suc de rosii
sare
piper alb
boia dulce
1 capatana usturoi
2-3 linguri ulei de masline
50 ml vin rosu
busuioc uscat
Spalam carnea, dupa care o taiem feli de cca 2 cm grosime.
O condimentam cu sare, piper, boia si busuioc uscat si o lasam la rece 30 de minute.
Ungem o tava termorezistenta cu cele 2 linguri de ulei, asezam bucatile de muschi, peste care vom pune tocana de legume amestecata cu apa, completam cu apa pana acoperim carnea.
Dam la cuptorul preincalzit pentru cca 45 de minute la foc mediu.
Inainte cu 15 minute de a scoate tava din cuptor adaugam vinul si usturoiul pisat.
Noi am servit alaturi de un pilaf de orez si o salata verde.


Pofta buna!!!!



Mai multe retete delicioase de la Dana gasiti pe blogul Pusik`s Blog 




Un comentariu:

  1. ce bine arata, tocmai am luat niste muschiuleti si ma gandeam cum sa-i fac...

    RăspundețiȘtergere