Reteta de la Dana Cristea
Bruschetele sunt specialitatile italienilor, istoria lor este simpla datorita ingredientelor principale: paine, usturoi si ulei, in ziua de azi se consuma peste tot in lume ca fiind delicatese si se pot savura in orice combinatie, eu am ales sa le fac in combinatie cu cascaval si sunca presata.
6 felii de paine
o rosie
3-4 catei usturoi
piper
sare
oregano
cascaval ras
2-3 felii sunca presata
ulei de masline
Prajim feliile de paine intr-o tigaie de teflon sau la prajitorul de paine.
Cand feliile de paine sunt gata, se scot pe o farfurie si apoi se freaca pe o parte cu usturoi ungandu-se si cu putin ulei de masline.
Rosiile si sunca presata o taiem cubulete mici, le punem peste feliile de paine, condimentam cu sare si piper dupa gust, apoi punem si cascavalul ras si dam la cuptor 2-3 minute pana se topeste cascavalul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu