500g cuburi dovleac
150g de zahăr
Pentru sos
150g de zahăr
Pentru sos
½ ceasca de zahar brun
100ml smantana dulce
2 linguri de unt
2 linguri zahar
4 lingurite de esenta de rom
1 lingurita esenta de vanilie de vanilie
100ml smantana dulce
2 linguri de unt
2 linguri zahar
4 lingurite de esenta de rom
1 lingurita esenta de vanilie de vanilie
Cuburile de dovleac se pun intr-o într-o cratiţă mare şi se toarnă zahăr peste tot. Puneti cratita pe foc mic cu capac. Amestecati usor ca sa nu spargeti cuburile. Asteptati sa se stopeasca zaharul si cuburile sa fie moi.
Facem sosul. Punem ingredientele in afara de esente. lasam
sa fiarba la foc mic pana se leaga.Luam de pe foc si lasam sa se raceasca
putin. Adaugam si esentele, dupa gust. Se pun cuburile pe bete de
frigarui si se servesc impreuna cu sos.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu